Menu
Wilt u meer informatie of heeft u een
vraag over DirectManager?
Mail dan naar info@directmanager.nl

Iphone CRM

DirectManager CRM op de Apple iPhone
Alle functionaliteiten van DirectManager

U wilt uw organisatie verder professionaliseren door gebruik te gaan maken van een CRM systeem. Dan is DirectManager beslist geschikt voor u! DirectManager is een zeer veelzijdig online relatiebeheerpakket met heel veel extra’s. Een greep uit onze modules: Relatiebeheer, Offertes, Facturatie, Ordering, Projecten, Uren, Artikelen, Personen, Activiteiten, Agendabeheer en nog veel meer. Zelfs een koppeling met een iPhone / iPad / Android toestel is mogelijk. Daarnaast is een integratie mogelijk met Google Agenda / Mail. Kortom met DirectManager heeft u een zeer complete tool in handen om uw organisatie verder te professionaliseren!

DirectManager CRM overal te raadplegen via de Apple iPhone

Ook onderweg is het uiteraard belangrijk om uw gegevens van relaties bij de hand te hebben. Al uw contacten opslaan in een mobiele telefoon is ook een omslachtige manier van werken.

Daarom heeft het CRM-systeem DirectManager een module die via elke Apple Iphone of Android toestel met internetverbinding te benaderen is. Snel gegevens raadplegen wordt zo heel eenvoudig en is snel gebeurd.

Dankzij DirectManager is al uw data online benaderbaar en is deze overal direct actueel. Op kantoor, in de file of thuis; zoeken naar telefoonnummers is verleden tijd.

DirectManager is niet gebonden aan bepaalde besturingssystemen. Het CRM-systeem werkt hierdoor op telefoons en PDA’s die gebruik maken van Windows Mobile, maar DirectManager is zelfs perfect te gebruiken op de Apple Iphone en op Google Android. Ook voor andere besturingssystemen is DirectManager geschikt. Dit is een zeer bijzondere ontwikkeling in Nederland en een ideale oplossing voor bedrijven waarvan de medewerkers veel buiten kantoor zijn.

Via de mobiele toepassing van DirectManager kan de gebruiker:
• Relaties raadplegen
• Contactpersonen inzien
• Activiteiten inplannen
• Een urenregistratie bijhouden

DirectManager CRM Lite

DirectManager CRM 100mb opslag per bedrijf, gebruik van alle modules.

gratis

DirectManager CRM Pro

DirectManager CRM alle
modules onbeperkt gebruiken.

vanaf
€ 25,-

DirectManager Referenties