Menu
Wilt u meer informatie of heeft u een
vraag over DirectManager?
Mail dan naar info@directmanager.nl

Over DirectManager

DirectManager CRM is een product van Direct ICT. Vanuit Den Ham (overijssel), staat inmiddels een heel team met ieder zijn eigen specialisme voor u klaar.

DirectManager CRM is ontstaan vanuit de visie van de klant. Werkervaring wat opgedaan is vanuit het verleden, heeft erin geresulteerd dat er een prachtig en compleet CRM-systeem aan u gepresenteerd wordt. Het woord CRM-systeem doet eigenlijk afbreuk aan het pakket, want DirectManager is veel meer.

Alle gegevens van klanten, prospects, leveranciers en overige relaties in één overzichtelijk systeem; een ideaal dat heel dichtbij kan liggen. DirectManager CRM biedt de klant één standaard CRM-systeem met veel functionaliteiten (relatiebeheer, offertebeheer, Urenregistratie) en is eenvoudig en gebruikersvriendelijk in gebruik.

Wat is DirectManager

DirectManager CRM is een zeer compleet, gebruikersvriendelijk, online CRM-systeem. DirectManager is crossplatform en dit alles voor een zeer betaalbare prijs

Hoe werkt DirectManager

DirectManager CRM is online te benaderen dus u kunt werken waar en wanneer u maar wilt. Dit kan nog versterkt worden door gebruik te maken van de Mobile App.

Waarom DirectManager

Een paar voordelen op een rij: een koppeling met Word, alle soorten documenten bewaren bij uw relaties, google sychronisatie, gebruikersvriendelijk, overzichtelijk

Kenmerken over DirectManager CRM

  • DirectManager is een CRM-systeem dat simpel en eenvoudig is in gebruik. Logische schermopbouw, overzichtelijke knoppen en functionaliteiten bevorderen een prettige werkomgeving waarin u met plezier zult werken.
  • Op afstand (mobiel)werken is mogelijk zonder extra hard- of software, via elke computer die online is. Thuis, bij klanten, onderweg, waar ook ter wereld, op uw laptop, ofIPhone (of ander toestel) : een internetconnectie volstaat. Inloggen en gebruiken.
  • DirectManager werkt probleemloos op elk besturingssysteem dat JAVA ondersteunt (Mac OSX, Windows, Linux etc)

Nu DirectManager CRM uiteindelijk zo’n geweldig mooi product is geworden willen we graag, zoveel mogelijk mensen laten profiteren van het gebruikersgemak en de eenvoud van het pakket. Administratieve rompslomp kan zo beperkt worden en misschien zelfs leuk….!

Wilt u in contact komen?
Meer weten over DirectManager! Neem gerust contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@directmanager.nl of bel ons tijdens kantooruren 0546 – 64 11 44

DirectManager CRM Lite

DirectManager CRM 100mb opslag per bedrijf, gebruik van alle modules.

gratis

DirectManager CRM Pro

DirectManager CRM alle
modules onbeperkt gebruiken.

vanaf
€ 25,-

DirectManager Referenties